Digital
Markedsføring

Eksperter Google Ads som innebærer kampanjeplanlegging, oppsett og optimalisering. Vi hjelper våre kunder å velge riktig søkeordstrategi og skrive effektive annonsetekster for å sikre at maksimal annonseringseffektivit.

Vi hjelper deg i gang

Med digital markedsføring så hjelper vi med Google Ads og annonsering
på Meta sine plattformer for å effektivisere din synlighet.

Tiltrekk deg kunder

Treff sikkert med riktige
søkeord som vi hjelper deg med å finne.

Budsjettet bestemmer du

Vi kommer med tips til et
optimalt budsjett, men du bestemmer.

Synlig på søk

Hjelpen er her for å få deg
synlig blant søkene til kundene dine.

Plattformene

Maksimer avkastningen på investeringen med våre Google Ads-tjenester. Vi utvikler strategier som er skreddersydd for din bransje og målgruppe, vi optimaliserer kontinuerlig kampanjene for å sikre klikkfrekvenser, konverteringer og lavere kostnader per klikk (CPC).

Med Meta-plattformene, Facebook og Instagram så kan vi målrette annonsene dine mot demografiske grupper basert på interesser, demografi og adferd. Våre eksperter vil lage interaktive annonser og målrettede kampanjer som bygger merkevarebevissthet og øker kundelojaliteten for nye og eksisterende kunder.

Innholdet

Innholdet er konge, og vi vet hvordan vi kan lage engasjerende og verdifullt innhold som tiltrekker seg målgruppen din. Våre kreative eksperter og designere vil hjelpe deg med å lage blogginnlegg, videoer, infografikk og andre typer innhold som vil hjelpe deg med å bygge synlighet bransjen deres og engasjere kundene på en helt annen måte enn noen gang før.

Vi ser viktigheten av å måle suksessen til kampanjene dine. Derfor tilbyr vi dataanalyse og rapportering som gir deg innsikt i hvordan annonsene din presterer. Vi bruker dataene til å justere strategiene kontinuerlig for å oppnå best mulige resultater.

 

La oss ringe deg opp

Er du interessert i hva vi kan tilby? Fyll ut så ringer vi deg opp med et uforpliktende tilbud.