Adresse: Øvre Flatåsvei 12, 7079 Flatåsen   l   Telefon: 47 92 63 62   l   E-post: post@aktiweb.no

Google

“Å google” er blitt et begrep de fleste har lært seg. Over 90 % av alle søk på nettet går via Google. Derfor er det veldig viktig at dine nettsider scorer godt hos Google når folk søker etter det du har å tilby. • Søkemotoroptimalisering/SEO
  Vil si å gjøre en nettside mer synlig på Googles resultatside når det søkes etter varer eller tjenester. Dette gjøres ved å bygge opp hjemmesiden etter bestemte kriterier som Google har definert. Innhold og hvordan innhold skrives er viktige faktorer for hvordan en nettside blir vist hos Google. Vi gir deg en god gjennomgang og hjelp, slik at du blir mest mulig synlig.

 • AdWord 
  Er annonsering på Google`s resultatside. Dette er et godt alternativ for å bli synlig når det søkes etter dine varer eller tjenester. Med AdWords betaler du kun per klikk på din annonse, og ikke per visning den genererer. Vi hjelper deg med en oversiktlig og god kostnadskontroll for dine annonser, slik at du ikke overstiger budsjettet du har satt. Det viktigste vi hjelper deg med er å holde klikkprisen på dine annonser så lav som mulig. 

 • Disply
  Google har et stort annonsenettverk som nettaviser, blogger og apps. Displayannonsering fungerer slik at vi lager bildeannonser i forskjellige formater som vi styrer skal dukke opp på ønskede sider i dette annonsenettverket. Eksempler på sider som du kan annonsere på gjennom dette er Dagbladet, Nettavisen, TV2, Proff.no med flere...

 • Analytics 
  Genererer detaljert statistikk om trafikk og adferd på dine nettsider. Ved bruk av Analytics kan vi se hvilke markedsføringskampanjer som funger for din bedrift, og dermed tilpasse dette til dine ønsker og behov.
Adresse:
Øvre Flatåsvei 12
7079 Flatåsen
Tlf: 47 92 63 62
E-post: post@aktiweb.no
Orgnr. 918 887 520
Konto: 8601 26 52420
Peder Gulbrandsen
Daglig leder
Tlf: 922 90 017
E-post: peder@aktiweb.no
Hans Keiseraas
IT Manager
Tlf: 951 69 839
E-post: hans@aktiweb.no


Levert av