“Å google” er blitt et begrep de fleste har lært seg. Over 90 % av alle søk på nettet går via Google. Derfor er det veldig viktig at dine nettsider scorer godt hos Google når folk søker etter det du har å tilby.

Søkemotoroptimalisering/SEO
Vil si å gjøre en nettside mer synlig på Googles resultatside når det søkes etter varer eller tjenester. Dette gjøres ved å bygge opp hjemmesiden etter bestemte kriterier som Google har definert. Innhold og hvordan innhold skrives er viktige faktorer for hvordan en nettside blir vist hos Google. Vi gir deg en god gjennomgang og hjelp, slik at du blir mest mulig synlig.

AdWords
Er annonsering på Google`s resultatside. Dette er et godt alternativ for å bli synlig når det søkes etter dine varer eller tjenester. Med AdWords betaler du kun per klikk på din annonse, og ikke per visning den genererer. Vi hjelper deg med en oversiktlig og god kostnadskontroll for dine annonser, slik at du ikke overstiger budsjettet du har satt. Det viktigste vi hjelper deg med er å holde klikkprisen på dine annonser så lav som mulig.

Display
Google har et stort annonsenettverk som nettaviser, blogger og apps. Displayannonsering fungerer slik at vi lager bildeannonser i forskjellige formater som vi styrer skal dukke opp på ønskede sider i dette annonsenettverket. Eksempler på sider som du kan annonsere på gjennom dette er Dagbladet, Nettavisen, TV2, Proff.no med flere…

Analytics
Genererer detaljert statistikk om trafikk og adferd på dine nettsider. Ved bruk av Analytics kan vi se hvilke markedsføringskampanjer som funger for din bedrift, og dermed tilpasse dette til dine ønsker og behov.