Adresse: Øvre Flatåsvei 12, 7079 Flatåsen   l   Telefon: 47 92 63 62   l   E-post: post@aktiweb.no

Nettbutikk

Vi gir deg en revolusjonerende nettbutikk som kan integreres raskt og sømløst med ditt eksisterende nettsted, blogg eller en sosial nettside. Systemet er utviklet for å vises optimalt i alle nettlesere, nettbrett og mobilenheter.  • Vi gjør det ekstremt enkelt å legge til en online handlevogn for ditt nye eller eksisterende nettsted. Med vår løsning er det ikke nødvendig å være kodingsekspert. Handlevognen følger kundene dine og setter dem i stand til å navigere til og kjøpe produktene dine på en enkel måte uansett hvor de vil handle fra. 

  • Vår nettbutikk er utformet for å hjelpe deg med å selge hva som helst, hvor som helst, fra husholdningsartikler til bekledning, teknologi til nedlastbare artikler, ja til og med veldedige organisasjoner.

  • Nettbutikkens kontrollpanel gir deg full kontroll over virksomheten din slik at du kan organisere lagerbeholdning, definere dine betalingsmetoder, justere leveringsalternativer og konfigurere avgifter for kundene dine. Etabler kontakt med kunden dine og oppmuntre kundene til nye besøk ved å spore kundedata, lansere kampanjer og integrere sosiale medier gjennom hele nettbutikken din.

  • Vi tilbyr Facebook-integrering av en butikk for sosial handel og lar deg aktivere sosial deling for kundene dine ved hjelp av ulike integrerte plattformer for sosiale medier.

  • Vår nettbutikk er oversatt til 50 språk. Så hvis du har kunder i andre land, vil de se butikksidens funksjonalitet på språket de har valgt i sin egen nettleser.

 

Adresse:
Øvre Flatåsvei 12
7079 Flatåsen
Tlf: 47 92 63 62
E-post: post@aktiweb.no
Orgnr. 918 887 520
Konto: 8601 26 52420
Peder Gulbrandsen
Daglig leder
Tlf: 922 90 017
E-post: peder@aktiweb.no
Hans Keiseraas
IT Manager
Tlf: 951 69 839
E-post: hans@aktiweb.no


Levert av