Nettbutikk &
E-commerce

WooCommerce-nettbutikkutvikling – inkludert design, utvikling og integrasjon av nødvendige funksjoner som betalingsløsninger, fraktalternativer og lagerstyringssystemer tilpasset dine behov.

En løsning som selger

Vi lager interaktive nettbutikk løsninger som gjør det enkelere å selge til besøkende
med hjelp av WooCommerce og uendelige muligheter.

Tiltrekk deg kunder

Du bestemmer markedet du
retter deg mot, du kan selge internasjonalt.

Selg produktene

Vi gjør det intuitivt å selge
produktene du ønsker å vise fram.

Intergrasjon mot lager

Få automatisk printet ut plukk
lister og fraktetiketter fra nettbutikken.

WooCommerce

Vi starter med å designe og utvikle en nettbutikk som er skreddersydd for dine spesifikke behov og merkevareidentitet. Med WooCommerce som vår plattform, kan vi lage en brukervennlig og funksjonsrik nettbutikk som enkelt kan administreres og oppdateres.

Førsteinntrykket teller, og vi legger stor vekt på å skape et estetisk tiltalende design som appellerer til dine potensielle kunder. Samtidig sørger vi for en brukervennlig opplevelse som gjør det enkelt for besøkende å finne og kjøpe produktene dine.

Sikkerhet og betaling

Sikkerheten til din nettbutikk er vår prioritet. Vi implementerer robuste sikkerhetsløsninger for å beskytte både kundeinformasjon og transaksjonsdata. Vi integrerer også forskjellige betalingsløsninger som Vipps & Klarna for å gjøre det enkelt for kundene å fullføre kjøpene sine.

Vi tilbyr også tjenester for digital markedsføring og søkemotoroptimalisering for å øke synligheten din og trekke flere kunder til nettbutikken din. Dette inkluderer SEO, sosiale medier markedsføring, e-postmarkedsføring og annonsesett-up på plattformer som Google Shopping.

La oss ringe deg opp

Er du interessert i hva vi kan tilby? Fyll ut så ringer vi deg opp med et uforpliktende tilbud.