Aktiweb AS leverer komplette løsninger for web – som inkluderer produksjon, design og fri support! Vi har fokus på enkle, gode løsninger og ferdigstiller gjerne din nye nettside.

Vi har holdt på med dette i over 15 år, og har i denne perioden opparbeidet oss svært god erfaring med hva som fungerer for våre kunder – ikke minst for våre kunders kunder!

VI ER EN SERIØSE AKTØR

Ansvarsfull

VI ER LIDENSKAPELIGE

Kreative

VI HAR LANG ERFARING

Kvalitet

Flere tjenester – en leverandør

Vi tilbyr alle de tjenestene du har behov for å kunne lykkes digitalt

WordPress er idag det mest brukte verktøyet for produksjon av nettsider, som gir nesten ubegrenset med muligheter for design og funksjonalitet. Vi har god kompetanse i dette verktøyet, og hjelper deg gjerne med en ny eller eksisterende WordPress løsning.

Er det viktig for deg, kjapt og enkelt kunne oppdatere egne nettsider selv? Vi har utviklet et eget verktøy som nettopp gir mulighet for dette.

Vi hjelper deg også med rådgiving, nettbutikk, Google, digital markedsføring og sosiale medier.

Vi er Microsoft-sertifisert, og du kan derfor trygt velge oss til oppsett og konfigurasjon av forskjellige Microsoft-produkter som Office 365.

Vi samarbeider med Front Data, som leverer datautstyr og programvare. Alle våre kunder får gode priser på utstyr levert fra Front Data.