Vi forenkler din digitale framtid

BK Aktiweb spesialiserer seg på nettsideutvikling. Vi tar oss av alt fra design og brukeropplevelse til teknisk implementering og søkemotoroptimalisering. Vi har også ekspertise innen digital markedsføring, og kan hjelpe bedrifter å få økt synlighet blant annet gjennom søkemotorannonsering, sosiale medier, og e-postmarkedsføring.

Vi leverer digitale kvalitetstjenester kundene våre, og sørger for å holde oss oppdatert på de nyeste trendene og verktøyene innen digital markedsføring og design. Vi legger stor vekt på å bygge langsiktige kunderelasjoner med et nært samarbeid for å sikre at ønsker og behov blir ivaretatt.

# Våre verdier

Slik jobber vi

Kreativitet

Vi har innovative ideer og løsninger til dine spesifikke ønsker og behov. Vår kreativitet manifesterer seg tilpasset ulike bransjer og hver enkelt bedrift.

Stolte av arbeidet

Vi er oppriktig stolte av arbeidet vi gjør, og jobber hver dag for å møte kundenes forventninger og krav på best mulig vis.

Oppfølging

Vi er alltid i tett dialog med våre kunder.

Universelle løsninger

Vi skaper digitale løsninger på plattformer som enkelt kan flyttes og endres av andre tilbydere.

Godt humør

Vi møter alltid kundene våre med godt humør og vennlighet.

Samarbeid

Vi vet at et godt samarbeid gir gode resultater. Derfor sørger vi for at vi i felleskap med kunden lander optimale løsninger.

#BLI KJENT MED OSS

Teamet

Hans Keiseraas

Daglig leder

hans@bk.no
+47 951 69 839

Mikael Larsen

digital designer

mikael@bk.no
+47 991 08 553

Kristian Kaupang

senior grafisk designer

kristiankaupang@bk.no
+47 936 23 137