Hvis gode nettsider, lønnsom nettbutikk, god synlighet på Google, digital markedsføring eller suksess i sosiale medier viktig for deg? Da tar du kontakt med oss!

Nettsider

Vi leverer komplette løsninger for web – som inkluderer produksjon, design og fri support! Vi har fokus på enkle, gode løsninger og ferdigstiller din nye hjemmeside uten at du må bruke tid på å komme i gang!

Nettbutikk

Vi gir deg en moderne nettbutikk som kan integreres raskt og sømløst med ditt eksisterende nettsted, blogg eller en sosial nettside. Løsningen vises optimalt i alle nettlesere, nettbrett og mobilenheter.

Facebook

Mange bedrifter har nå sett mulighetene som ligger i Facebook for direkte kommunikasjon med sine kunder. Facebook kan også være et godt alternativ for annonsering av produkter og tjenester.

Google

“Å google” er blitt et begrep de fleste har lært seg. Over 90 % av alle søk på nettet går via Google. Derfor er det veldig viktig at dine nettsider scorer godt hos Google når folk søker etter det du har å tilby.

Office 365

Driv virksomheten din enklere med Office 365. Du får alt du trenger for å få arbeidet gjort, når som helst og hvor som helst. Aktiweb er Microsoft-sertifisert partner og hjelper deg med å komme igang.

Hardware / Software

Vi samarbeider med Front Data AS, som leverer datautstyr og programvare. Vi tilbyr installasjon, service og support på alt utstyr de tilbyr og leverer. Alle våre kunder får gode priser på utstyr levert fra Front Data.

Drone filming

Vi hjelper deg med en kreativ reklamefilm eller spennende fotos. Vis frem dine produkter og tjenester fra en vinkel som imponerer dine kunder og samarbeidspartnerne.

Logo design

En logo skal gjenkjenne din bedrift, produkt eller varemerke. Derfor er det viktig at en logo utstråler kvalitet og seriøsitet. Aktiweb hjelper deg gjerne med ideer og utforming av egen logo.

FileMaker

FileMaker Pro gjør det mulig å bygge profesjonelle løsninger på en brøkdel av tiden sammenlignet med andre verktøy. Filemaker er kryss plattform kompatibel og kjører like bra på Mac, Windows, iPad/iPhone

Aktiweb har levert nettsider, nettbutikker og digital markedsføring i over 15 år. Velger du oss får du en totalleverandør som vet hva som kreves!