# Bli synlig på nett

Ta en titt på våre digitale tjenester

Nettsider

Vi tilbyr WordPress-nettsideutvikling, inkludert design og kontinuerlig vedlikehold. Vi jobber tett med kundene våre og skreddersyr løsninger tilpasset spesifikke behov og mål.

Laget i WordPress

WordPress gjør det enkelt og effektivt for deg som kunde å administrere nettsiden din – når og hvor du måtte ønske.

Hastighet

En treg nettside, er en dårlig nettside. Vi optimaliserer derfor bilder og annet innhold slik at siden lastes raskest mulig på alle typer enheter.

Brukervennlighet

Vi sørger for at knapper, menyvalg, tekst og bilder er enkle og intuitive å navigere i.

SEO

Vi optimaliserer alle kunder sine nettsider mot søkemotorer, slik at de rangeres høyest på Google.

Google Ads Partner

Gjennom markedsføring på Google, sikrer vi at din bedrift dukker opp på nettsteder flest mulig av dine eksisterende og potensielle kunder besøker daglig.

Facebook & Instagram

Direkte promotering på Facebook og Instagram treffer kunden både i arbeidstiden og privat.

Annonser

For de fleste annonser anbefaler vi å kjøre en såkalt A/B-testing, som betyr at vi tester ut to ulike annonse-alternativer og ser hvilken som gjør det best.

Nyhetsbrev

Ved å sende ut nyhetsbrev minner du jevnlig kunden på at din eksistens og hvilke tjenester du tilbyr.

Digital markedsføring

Vi er eksperter Google Ads-tjenester, inkludert kampanjeplanlegging, oppsett og optimalisering. Vi hjelper våre kunder å velge riktig søkeordstrategi, skrive effektive annonsetekster, lage tiltalende landingssider og utfører kontinuerlige kampanjeoptimaliseringer for å sikre at maksimal annonseringseffektivit.

Nettbutikker
& web-shops

Vi leverer WooCommerce-nettbutikkutvikling – inkludert design, utvikling og integrasjon av nødvendige funksjoner som betalingsløsninger, fraktalternativer og lagerstyringssystemer tilpasset dine behov.

Full fleksibilitet

Design, innhold og produkter kan enkelt endres når som helst gjennom din egen innloggingsportal.

Laget i WooCommerce

Alle våre nettbutikker og web-shops er utviklet i WooCommerce – en plattform som benyttes av en stor andel av dagens nettbutikker.

Din merkevare

Vi sørger for at din merkevare er tydelig og gjenkjennbar for kunder og besøkende på digitale flater.

Alltid fleksibelt

Legg til så mange produkter, innlegg og ansatte du vil. Vi gjør nødvendige endringer fortløpende.

Begrenset innlogging

Trenger kun et spesifikt antall mennesker tilgang? Det ordner vi med tilpasset intergrasjoner.

Intergrasjoner & automatisering

Bruker dere regnskapsprogrammer eller fraktløsninger kan vi enkelt integrere nettbutikken mot disse!

Office 365

Gjennom vår kunnskap og erfaring hjelper vi våre kunder å utnytte de kraftige samarbeids- og produktivitetsverktøyene som Office 365-plattformen tilbyr. Våre tjenester inkluderer optimalising av Office 365 tilpasset et hvert behov, for at våre kunder skal oppnå større effektivitet og vekst.

FileMaker

FileMaker er et databaseverktøy der man bygger databaser og brukergrensesnitt. Plattformen er kjent for sin brukervennlighet og fleksibilitet, og den kan formes etter behovene til ulike type virksomheter og bransjer.

Vi er eksperter på FileMaker og kan hjelpe kunder dra nytte av plattformens kraft og fleksibilitet, for dermed å løse forretningsmessige utfordringer og forbedre effektiviteten i organisasjonen.

Programmering og integrering

Vi har også erfaring med å integrere ulike tredjepartsverktøy og tjenester, som for eksempel betalingsløsninger, CRM-systemer, markedsføringsplattformer og lagerstyringssystemer. Vi skaper en sømløs brukeropplevelse og optimaliserer systemytelsen.