Hvis gode nettsider, lønnsom nettbutikk, god synlighet på Google, digital markedsføring eller suksess i sosiale medier viktig for deg? Da tar du kontakt med oss!

Nettsider

Vi leverer komplette løsninger for web – som inkluderer produksjon, design og fri support! Vi har fokus på enkle, gode løsninger og ferdigstiller din nye hjemmeside uten at du må bruke tid på å komme i gang!

Les Mer

Nettbutikk

Vi gir deg en moderne nettbutikk som kan integreres raskt og sømløst med ditt eksisterende nettsted, blogg eller en sosial nettside. Løsningen vises optimalt i alle nettlesere, nettbrett og mobilenheter.

Les mer

Facebook

Mange bedrifter har nå sett mulighetene som ligger i Facebook for direkte kommunikasjon med sine kunder. Facebook kan også være et godt alternativ for annonsering av produkter og tjenester.

Les mer

Google

“Å google” er blitt et begrep de fleste har lært seg. Over 90 % av alle søk på nettet går via Google. Derfor er det veldig viktig at dine nettsider scorer godt hos Google når folk søker etter det du har å tilby.

Les mer

Office 365

Driv virksomheten din enklere med Office 365. Du får alt du trenger for å få arbeidet gjort, når som helst og hvor som helst. Aktiweb er Microsoft-sertifisert partner og hjelper deg med å komme igang.

Les mer

Hardware / Software

Vi samarbeider med Front Data AS, som leverer datautstyr og programvare. Vi tilbyr installasjon, service og support på alt utstyr de tilbyr og leverer. Alle våre kunder får gode priser på utstyr levert fra Front Data.

Les mer

Drone filming

Vi hjelper deg med en kreativ reklamefilm eller spennende fotos. Vis frem dine produkter og tjenester fra en vinkel som imponerer dine kunder og samarbeidspartnerne.

Les mer

Logo design

En logo skal gjenkjenne din bedrift, produkt eller varemerke. Derfor er det viktig at en logo utstråler kvalitet og seriøsitet. Aktiweb hjelper deg gjerne med ideer og utforming av egen logo.

Les mer

FileMaker

FileMaker Pro gjør det mulig å bygge profesjonelle løsninger på en brøkdel av tiden sammenlignet med andre verktøy. Filemaker er kryss plattform kompatibel og kjører like bra på Mac, Windows, iPad/iPhone

Les mer

Aktiweb har levert nettsider, nettbutikker og digital markedsføring i over 15 år. Velger du oss får du en totalleverandør som vet hva som kreves!